Er is een website en hoe nu verder ?

U kunt de diensten van GO2IT gebruiken om de inhoud van de website actueel te houden, u kunt het echter ook zelf doen.

Daarvoor kunt u een training volgen bij GO2IT om zelfstandig de website te kunnen onderhouden.

De training is op de deelnemers gericht qua snelheid en informatie. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • Wat is een website;
 • Het verschil tussen berichten en pagina’s;
 • Waar moet een tekst aan voldoen;
 • Zorgen dat een tekst zichtbaar is;
 • Afbeeldingen toevoegen.

Er is ruime ervaring aanwezig bij GO2IT op het gebied van software ontwikkeling.

Verschillende platformen die GO2IT ondersteund waaronder Windows, Windows Mobile, Android, Ios Is de kennis en ervaring aanwezig.

De verschillende programmeer talen zo als C##, Java, VisualBasic, VisualBasic for applications, PHP, SQL, PL/SQL, PEARL is de kennis en ervaring van aanwezig

Mede door de ervaring en kennis van de diverse methodes van software ontwikkeling zijn wij in staat om een effectieve ontwikkeling te realiseren.

Door de brede kennis van de verschillende platformen,talen en methodes is GO2IT de partner in het begeleiden en aansturen van ontwikkel trajecten.

Omschrijving

Project van een nieuwe versie software op het gebied van proces afhandeling en controle van beveiliging en fraude bij banken loopt bij binnen komst al enkele jaren. De frustratie neemt toe en de kans van realisatie neemt af. Doel van de inzet is het project succesvol af te ronden en tot een werkbare acceptabel werkende applicatie te komen.

Gevolgde werkwijze

In eerste instantie is deelgenomen in het project als technisch verantwoordelijke voor de migratie en configuratie van het nieuwe systeem. Deze functie binnen het project geeft de mogelijkheid om de daadwerkelijke status van het project te verkennen en de onderlinge relaties op te bouwen waarbij er inzicht komt in de onderlinge verstandhouding die tot de uiteindelijke besluitvorming leidt.

Na het in informeel in kaart brengen van de informatie en diverse analyses van de benoemde problemen, zullen de applicatie ontwikkelaars aangestuurd worden in het ontwikkelen van kern oplossingen die in de emotie als meest zwaar worden aangemerkt. De prioriteit mag niet bepaald worden door de techniek maar door de wensen van de gebruiker.

Na de eerste stap van analyse en rapportage wordt de functie omgezet naar engagement manager waarbij de juiste rol en positie in het project worden verkregen om besluiten te nemen en uit te laten voeren.

Gericht op het managen van perceptie en het betrekken van de sleutelpersonen van uit de klant en ontwikkeling wordt er een doelgerichte samenwerking bereikt met als doel het realiseren van de gewenste oplossing voor de kant.

Door de betrokkenheid van alle partijen wordt een versnelling van de project realisatie bewerkstelligd waardoor deze tot een succesvol eind kan komen.

Na de realisatie van de veranderde werkwijze zal het project op afstand gevolgd worden.

Resultaat

De voordelen van de werkwijze is een betere betrokkenheid van alle deelnemers aan het project en een uiteindelijk betere acceptatie van de gerealiseerde ontwikkelingen en eventuele restpunten van een project.

GO2IT WebDe website staat en ziet er goed uit. Tijd voor de volgende uitdaging: de informatie zal up-to-date moeten worden gehouden.

GO2IT bouwt de websites veelal op met het zeer populaire WordPress. Reden dat wij hiervoor kiezen, is dat het beheersbaar is en gebruiksvriendelijk. Het blijkt echter vaak zo te zijn dat het voor velen lastig is om de inhoud van de website met regelmaat te actualiseren.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de inhoud van uw website door ons te laten beheren op eenvoudige wijze. U stuurt de aan te passen of aanvullende tekst per e-mail naar GO2IT en wij zorgen ervoor dat deze tekst op uw website komt te staan.

GO2IT Software

Een eigen app in de Play-store? Ja, dat kan en GO2IT maakt het voor u.

Of het nu gaat om een digitale folder waarin een rondleiding door uw huis gegeven wordt, of een digitale interactieve flyer, GO2IT is uw partner! Van functioneel design tot en met professionele realisatie.

Meerdere standaardopties staan tot uw beschikking om te gebruiken in de app. Denk hierbij o.a. aan statistieken, contactmogelijkheden en diverse opties waar het betalingen betreft.

Via ons netwerk van vooruitstrevende ontwikkelaars zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande en flexibele apps te ontwikkelen en tevens volledig te onderhouden.

De ideale app voor de vrijmarkt op koningsdag!

Download de app, stal alles uit wat je wilt verkopen en maak er een foto van. Iedereen die ook de app heeft en in de buurt is, kan er zo naartoe navigeren. Dè ideale app om alles aan een zo groot mogelijk publiek aan te prijzen en natuurlijk te verkopen.

Met de slechte weersvoorspelling in het vooruitzicht is het bovendien ook mogelijk om “je kleedje” thuis uit te stallen en op “mijnkleedje” te plaatsen. Lekker vanuit je eigen warme huis toch deelnemen aan de vrijmarkt! Kortom, je kunt zelf kiezen of je vanuit huis gaat verkopen of op de vrijmarkt, alles is mogelijk!

Belangrijk om te weten: de foto’s worden allemaal gecontroleerd, voordat ze geplaatst worden. Bovendien is er een zeer scherpe controle op kind-veiligheid. Het kan dus korte tijd duren voordat je foto gepubliceerd worden, veiligheid boven alles!

Kortom: “mijnkleedje”app downloaden, foto maken en de verkoop kan van start gaan. GO2IT wenst iedereen een gezellige en feestelijke Koningsdag toe!

GO2IT SoftwareEen sms verzenden vanaf een telefoon kan vrijwel iedereen, echter, als u een sms wilt versturen via een website of softwareprogramma, dan wordt de uitdaging al een stuk groter. Vaak bent u dan genoodzaakt naar een grote sms-provider te gaan en of dat wenselijk is?

GO2IT heeft hiertoe een dienst ontwikkeld waarmee berichten verstuurd kunnen worden via een web-interface. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van GO2IT nummers. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de door u aangeleverde nummers te gebruiken.

Onze oplossingen zijn zeer scherp geprijsd en bieden diverse mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op!

GO2IT Software
De app is gemaakt voor informatie voorziening op de Konigsdag in Grootebroek.
Bijkomend onderdeel is dat in verband met Croud Management er een locatie dienst op is ingericht die de dichtheid actueel laat zien op het evenementen terrein.

croudm

Koningsdag Grootebroek app

ideeAanpak

Deze vorm van brainstormen is nadrukkelijk gericht op resultaat. Regelmatig worden er brainstormsessies gehouden, die heel veel ideeën opleveren. En vervolgens wordt er niets mee gedaan.

Hoe pakt GO2IT dit aan? Onze aanpak omvat 3 fases waarin één of meerdere ideeën zijn, die kunnen worden uitgevoerd.

Ervaring heeft ons geleerd dat het ene idee niet hét idee is dat tot uitvoering komt, echter, een ander idee opwekt binnen een groep. Daarmee kan het oorspronkelijke idee tot uitvoering komen en verbetering komen.

Hieronder staan 3 fases beschreven die doorlopen worden. Ter informatie vooraf: fase 1 kan prima door de groep zelf uitgevoerd worden. Bij fase 2 en 3 is externe begeleiding zeer wenselijk. Vergelijk het maar met een bos. Een bos moet gesnoeid worden om beter tot groei te komen en….een bos ontstaat immers ook niet in één dag!

 

Fase 1: Ideeën opsommen!

Iedere deelnemer wordt gevraagd om zijn/haar idee te vertellen. Dat kan en mag werkelijk van alles zijn. Denk hierbij aan muziek, soort vakantie, favoriete vervoermiddel, etc.

Elk idee wordt op een overbekende “post-it” geschreven en daarop wordt ook de naam van de eigenaar van het idee genoteerd.

Alle post-it’s worden verzameld op een muur en zo ontstaat een muur van gedachten die van iedereen is.

Van belang in deze fase zijn een aantal aspecten:

 • er wordt geen oordeel geveld over het idee (goed, fout, kan niet, onhaalbaar, etc.;
 • er worden geen uitlatingen over het idee gedaan;
 • er wordt nog niets met het idee gedaan;
 • de post-its blijven hangen tot de volgende fase!

 

Fase 2: Ideeën bundelen en een selectie maken:

Na 3 tot 4 dagen komen we weer bij elkaar. In deze sessie worden geen nieuwe ideeën toegevoegd.

Nu worden de ideeën bij elkaar gevoegd en bundels (mindmaps) van ideeën in dezelfde stijl worden gerangschikt. Denk hierbij muziekstijl, vervoer, verblijf, etc.

Na het bundelen worden de ideeën beoordeeld en dan volgt de eerste selectie. Welke ideeën zijn niet realistisch?

Dit is een groepsproces waarbij de consensus essentieel is en tevens ook met meest lastige deel van het gehele proces.

Immer: sterk overtuigende persoonlijkheden en minder sterke persoonlijkheden dienen zo te worden aangestuurd dat niemand zich ondergeschikt of niet gehoord voelt.

Na het beoordelen en groeperen worden maximaal drie ideeën gekozen om mee verder te gaan.

De overige ideeën worden overigens NIET weggegooid, want deze kunnen later weer gebruikt worden als input als de ideeën uitgevoerd zijn.

Fase 3: Ideeën omzetten in besluiten en acties!

Na een aantal dagen worden de drie beste ideeën omgezet in:

 • plan van aanpak
 • budget
 • einddatum realisatie

Het vrije van de eerdere sessies wordt nu ingeperkt en ieder krijgt een taak binnen het uitvoeren van de ideeën.

Gouden regel hierbij dat de uitvoering niet wordt gedaan door de aangever van het idee, maar juist door de andere deelnemers.

Reden hiervoor: het idee is het idee van de groep geworden in fase 2. De aangever van het idee kan wel activiteiten uitvoeren, is echter niet eindverantwoordelijke voor de realisatie. Hij/zij heeft vooral een rol als toezichthouder op de uitvoering en reflectie hiervan, met als doel om te bewaken dat het idee inderdaad gerealiseerd wordt.

 

Het platform om te communiceren over de kinderen, waarbij een mediator u helpt bij het verbeteren van de communicatie.
Ook het delen van foto’s en documenten kunt u hier doen.
Voor ieder gezin en gebruiker(s) zijn er niet-toegankelijke groepen voor een andere gebruiker. Privacy is dus gegarandeerd.
Mediators hebben toegang tot de communicatie van elk gezin waarvoor hij/zij als mediator optreedt.
En ja, ook als u deel uitmaakt van meerdere gezinnen, kan dat met één en hetzelfde account, zonder dat de communicatie van deze gezinnen onderling vermengd wordt.

Kijk gerust en vraag een test gezin aan bij GO2IT om KidsCom uit te proberen

GO2IT SoftwareEen ecosysteem voor alle uitvoerende artiesten of promotors.

Als u op u web site een evenement gepland worden gebruikers van u app automatisch gealarmeerd dat er een evenement is.

Het publiceren van informatie voor u fans en het beschikbaar stellen van muziek of video voor U app gebruikers en nog veel meer.

Miss4 Play is de DJ die de app onder haar fans verspreid en met vragen en wensen van uit haar fan base komt om deze vervolgens in de app te implementeren.

Voor nu nog alleen op android beschikbaar maar er staat ook iPhone app op de landkaart.

De Web Site is onafhankelijk van het gebruikte apparaat te gebruiken en geschikt voor mobiele weergave (responcive).

GO2IT Web

Dit is tegenwoordig uw gezicht naar buiten. Vroeger was dat de etalage van een winkel of een bedrijfspand op een A-locatie met kunst, design-inrichting, noem het maar op!

Tegenwoordig is uw website vrijwel altijd het eerste dat uw toekomstige klant of relatie zal zien.

Daarom is het van belang dat een website past bij uw filosofie en de wijze waarop u op de markt opereert. Het dient dan ook aantrekkelijk te zijn voor bezoekers om terug te keren op uw website.

Waar dient een goede website aan te voldoen? Overzichtelijke indeling, makkelijk te vinden onderwerpen, zinvol en relevant nieuws dat bijdraagt aan de belevenis van de bezoeker zijn kernpunten om bezoekers terug te laten keren op uw site.

Participatie van bezoekers is van belang. Denk hierbij aan een “like” op Facebook, Twitter of het schrijven van een recensie over de producten of werkzaamheden van uw organisatie.

GO2IT zorgt, tegen een vaste prijs, voor een basis website, waarmee u goed van start kunt en welke gericht is op uw organisatie.

De inhoud (“content”) kunt u op eenvoudige wijze zelf beheren, doordat GO2IT als basis voor de websites het populaire WordPress gebruikt.

Vanzelfsprekend kan GO2IT u adviseren en begeleiden bij het invullen en onderhouden van de website.

Ook door het uitgebreide partnernetwerk van GO2IT zijn we in staat zeer ervaren specialisten in te zetten, die u kunnen helpen met het positioneren van uw website op het gebied van marketingstrategieën.

Een aantal voordelen van de GO2IT basis-site:

 • Snelle realisatie, binnen 48 uur online
 • Technisch platform met zeer ruime ervaring, bewezen stabiel en betrouwbaar
 • Korte lijnen tussen verschillende disciplines
 • Meedenkend naar extra potentie, door middel van bredere marketingmogelijkheden
 • Vaste prijs standaard website (€ 812,95 excl. BTW)
 • Responsive, dus goed leesbaar op PC, tablet en gsm

Informeer gerust vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon nummer :

Onderwerp

Bericht

 

U wilt een eigen website per maand, vaste prijs (all inclusive)? Het team van GO2IT realiseert dit voor u voor slechts € 26,50 per maand.

Uw site is binnen enkele werkdagen (na betaling van het eerste termijnbedrag) online en vanzelfsprekend gevuld klaar voor gebruik.

Extra informatie gewenst: neem contact met ons via het contactformulier of bel ons!

De gunstige tarieven vind u hier

Telefoon : +31 228 755 658
E-Mail : info@go2it.eu

Als je zin hebt om ff wat te lezen, leuke materie

Beheermodel

2001 tot nu …. Wat is er veranderd ?

Onlangs is in Computable een artikel gepubliceerd en vervolgens door vele media overgenomen: “IT-problemen debet aan faillissement V&D”. Via onderstaande link kunt u het artikel lezen:

computable_logo IT-problemen debet aan faillissement V&D

GO2IT SoftwareEen sms verzenden vanaf een telefoon kan vrijwel iedereen, echter, als u een sms wilt versturen via een website of softwareprogramma, dan wordt de uitdaging al een stuk groter. Vaak bent u dan genoodzaakt naar een grote sms-provider te gaan en of dat wenselijk is?

GO2IT heeft hiertoe een dienst ontwikkeld waarmee berichten verstuurd kunnen worden via een web-interface. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van GO2IT nummers. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de door u aangeleverde nummers te gebruiken.

Onze oplossingen zijn zeer scherp geprijsd en bieden diverse mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op!

Getagd met ,

Technologie voor de lol? Ja! Natuurlijk! Techniek spreekt toch iedereen aan, op welk niveau dan ook. En ja, soms hoge bergen en diepe dalen. Kwestie van doorzetten en kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner.

Wat GO2IT voor u kan betekenen: kijk op www.wanderwatch.com. GO2IT  werkt hier zeer proactief aan mee.

Toegepaste technologieën, samengevoegd tot een technologische infrastructuur. Daar staan wij voor!

En waarom doen wij dit? Geef en gun je kinderen vrijheid, zorg wel voor controle en waakzaamheid. Kortom: houd het leuk, en bovenal veilig voor iedereen.

Het is meer dan een horloge alleen, en ideaal voor kinderen om lekker buiten te kunnen komen!

wanderwatch.com

Natuurlijk op Facebook te vinden.

U wilt een eigen website per maand, vaste prijs (all inclusive)? Het team van GO2IT realiseert dit voor u voor slechts € 26,50 per maand.

Uw site is binnen enkele werkdagen (na betaling van het eerste termijnbedrag) online en vanzelfsprekend gevuld klaar voor gebruik.

Extra informatie gewenst: neem contact met ons via het contactformulier of bel ons!

De gunstige tarieven 

Telefoon : +31 228 755 658
E-Mail : info@go2it.eu

Getagd met , , ,

Matrix
Een matrix is een moeilijk woord  voor een simpele uitwerking. het is een methode voor het opslaan van data in een vastgelegde structuur. Dit was een al langer bekende methode van opslaan, wat is er dan zo specifiek aan?
Vergelijk het met een simpele x-y grafiek: er wordt een positie bepaald en op die positie worden gegevens opgeslagen.
Met de coördinaten kan er snel naar een specifiek punt worden gegaan in de opslag van deze gegevens en kunnen deze vervolgens worden uitgelezen.
Klassiek gezien zal de opslag van gegevens ook een eigenschap van die gegevens moeten bevatten om deze gegevens te kunnen bewerken.
Getagd met

Het nieuwe werken, werkt dat wel?

We horen het erg vaak, de term “het nieuwe werken”. Een vraag die we ons hierbij dienen te stellen is of het ècht werkt.

Het antwoord op deze vraag is zowel bevestigend als ontkennend.  We zijn mensen en hebben menselijke interactie nodig om een team te laten functioneren en zodoende tot de beste resultaten te komen.

Tevens hebben we ook rust nodig en een goed gevoel om de vereiste concentratie te hebben om een goed resultaat te kunnen realiseren.

En tot slot, zeker niet onbelangrijk binnen creatieve processen, is afleiding noodzakelijk om de creativiteit te kunnen laten groeien. Een mooi voorbeeld hiervan is o.a. binnen de historische wetenschap terug te vinden. Newton bijvoorbeeld was nooit tot beschrijving van de zwaartekracht gekomen, als hij niet onder een boom had gezeten. Of denk aan Einstein, die zijn theorie kon uitdenken, juist door er nièt aan te denken.

Voor beide wetenschappers geldt: als ze hun briljante ideeën niet hadden kunnen delen met anderen, was hun verworven kennis nooit de wereld in gegaan. Mogelijkerwijs zouden wij dan nu nog steeds denken dat de aarde plat is, om maar een voorbeeld te noemen.

Getagd met , , ,

MySQL is  een goed alternatief voor de duurdere databases. Wel zijn er bij het gebruik ervan essentiële punten waarop gelet dient te worden. Als deze punten niet goed worden ingericht, zal bij het ontwikkelen en gebruik van de database door één gebruiker geen probleem ontstaan. Gaan er echter meerdere gebruikers met de database werken, dan is de kans op het ontstaan van ellende groot.

Daarom is het van groot belang om op voorhand te specificeren wat het te verwachten gebruik van de database is en de gewenste opslagmethode van de tabellen (MyISAM, InoDB, etc) en zet deze bij de inrichting van de database als default.

Het voorkomt een heleboel narigheid en verbetert het resultaat  van de oplossing.

Tip: op internet zijn de keuzes het best te vinden bij de community van MySQL.

Getagd met , , , ,
Top